Kostvejledning

Overvægt, undervægt eller sundere livsstil?

At ændre vaner kan være vanskeligt. At ændre kostvaner er ofte meget vanskeligt, da vi ofte spiser helt ubevidst. Det er ikke umuligt at ændre sine kostvaner; men det bliver nemmere, hvis det foregår i små step.

Der kan være flere årsager til at man ønsker at ændre på sine kostvaner. Måske er du så heldig, at du kan spise alt, uden at din vægt øges. Hvis dine spisevaner er usunde får du imidlertid ikke alle de vitaminer og mineraler, som kroppen har brug for. Det kan medføre, at du altid føler dig træt og uoplagt. Du kan også høre til kategorien “tynd-fede”, som betyder, at du har samme øgede risiko for sygdomme, som hvis du var overvægtig.

Hvis du ønsker at tabe dig, vil du ikke blive sat på en decideret slankekur, da mange undersøgelser har vist, at det ikke holder i længden. Derimod arbejder vi med livsstilsændringer, som fører til varigt vægttab. Det kan f.eks. være at arbejde på at fjerne en eventuel sukkertrang eller at ændre på spisemønster. Sovevaner kan også have indflydelse på vægten.

I forbindelse med kostvejledningen er der mulighed for at rådgivning til at udfærdige madplan og indkøbsliste. Hvis der er behov for det, tilbyder jeg også at deltage i indkøbstur.

Booking

Få en helt gratis konsultation

Bestil en 15-minutters gratis konsultation, hvor vi finder ud af, hvad jeg kan tilbyde lige netop dig.

Ring på telefon.: 21 47 12 53 eller Book din tid her

Bliv kontaktet